Naše usluge

Opremanje Stanova

Za potpuno bezbrižno opremanje i projektovanje vašeg stana po principu “ključ u ruke”, mi smo vaš idealan izbor. Preuzimamo sve, od koncepta do izvođenja, kako biste uživali u savršenom domu.

Opremanje Apartmana

Naša stručnost u opremanju i projektovanju apartmana osigurava da se dogovoreni rokovi dosledno poštuju, pružajući Vam udoban i stilski prostor bez kašnjenja sa useljenjem.

Opremanje Poslovnih prostora

Naša usluga opremanja i projektovanja poslovnih prostora izdvaja se po tome što dosledno poštujemo dogovorene budžete, omogućavajući vam da ostvarite svoju viziju poslovnog prostora

Od ideje do realizacije

  • Analiza potreba klijenta
  • Dizajn i planiranje
  • Izbor materijala i opreme
  • Izvođenje i nadzor

Prvi korak u procesu projektovanja i opremanja stanova i apartmana jeste pažljiva analiza potrebe klijenta. Nakon što se detaljno razgovara sa klijentom i shvate se njegove potrebe i želje, kreira se budžet koji će se striktno poštovati tokom celog projekta. Ovo će obezbediti transparentnost i kontrolu nad finansijskim aspektom.

Nakon što se budžet definiše, sledi faza dizajniranja i planiranja. Ovo uključuje stvaranje skica, rendera i planova stana kako biste vizualizirali kako će izgledati konačni dizajn. Takođe, u ovom koraku trebate razmotriti raspored prostorija, upotrebljivost, osvetljenje i boje. Sve se radi uz strogo poštovanje definisanog budžeta.

Nakon što je dizajn definisan, sledi izbor materijala i opreme. Ovo podrazumeva odabir podova, zidnih obloga, nameštaja, aparata i drugih elemenata. Ključ je u odabiru materijala i opreme koji ne samo da zadovoljavaju estetske preferencije klijenta, već se i uklapaju u budžet koji je definisan na početku.

Kada su svi detalji finalizirani, materijali nabavljeni i budžet postavljen, kreće se u izvođenje projekta. U ovoj fazi, ključno je da se strogo pridržavaju postavljeni rokovi kako bi se projekt završio u dogovorenom vremenskom okviru. Nadzor nad izgradnjom i opremanjem igra ključnu ulogu u očuvanju rokova i budžeta.

Ukoliko ste zaintereovani za saradnju ili Vam je potrebna konsultacija u vezi sa opremanjem ili projektovanjem Vašeg prostora, stojimo Vam na raspolaganju

Rekli su o nama